2023 Exxen Spor Üyelik Paket Fiyatları!  Exxen Üzerinden Tek Maç İzlenebilir Mi? Manchester United ile Galatasaray arasındaki karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbol severler "Exxen üzerinden tek maç satın alabilir miyim?" sorusuna yanıt arıyor. Bu büyük Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, İngiliz futbolunun köklü ekiplerinden Manchester United'ı ziyaret edecek. Exxen, spor paketleri için kullanıcılara hem reklamlı hem de reklamsız seçenekler sunuyor.

Exxen'de Tek Maçlık Üyelik Seçeneği

Maalesef Exxen'de tek maçlık bir satın alma veya üyelik seçeneği mevcut değil. Kullanıcılar için Exxen Spor paketi aylık ya da sezonluk olarak satın alınabiliyor. Exxen'in ücretlendirme politikası son olarak Ağustos ayında güncellenmişti.

U13 Ligi’nde Çerkezköy derbisini Çerkezgücüspor kazandı U13 Ligi’nde Çerkezköy derbisini Çerkezgücüspor kazandı

Exxen Spor Üyelik Paketi Fiyatları Ne Kadar?

Avrupa'nın önde gelen futbol organizasyonları olan Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Kupası ve Konferans Ligi maçlarını canlı izlemek isteyenler için Exxen Spor'un aylık üyelik ücreti 157,08 TL olarak belirlendi. Exxen Spor paketini satın alan futbol severler, Avrupa Kupalarının dışında Hollanda Ligi ve Suudi Arabistan Pro Ligi maçlarına da erişebilirler.

İşte Exxen'in 2023 yılına ait güncel üyelik fiyatları:

  • Standart Dijital Üyelik (Reklamlı) Aylık: 84,50 TL
  • Standart Dijital Üyelik Yıllık: 70,40 TL x 12 ay
  • Exxen Spor Paketi (Reklamlı) Aylık: 157 TL
  • Exxen Spor Paketi (Reklamsız) Aylık: 184 TL
Kaynak: HABER MERKEZİ