Çerkezköy Bakış - 29 Ekim Spor Kompleksinde saat 13:00 ile 21:00 saatleri arasında düzenlenecek olan şampiyonada sporcular Squat, Deadlift, Bench Press ve Powercurl kategorilerinde yarışacak. Düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda mevcut Powerlifting rekorlarını kıran sporcular, ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda da temsil etmeye hak kazanacak. Ayrıca Şampiyona’da kategorilerinde şampiyon olan sporculara 2.3 kg Whey Protein ve Aminoasit setin hediyesinin yanında her kategorinin birincisine 1.000 TL, ikincisine 500 TL ve üçüncüsüne 300 TL para ödülü verilecek.
KATILIM ŞARTLARI
Powerlifting Şampiyonası’na katılmak için T.C vatandaşı olmak, 16 yaşından büyük olmak, tek kategoride katılacak yarışmacıların 80 TL, iki kategoride yarışacak olanların 140 TL yarışma katılım ücretini Türkiye Powerlifting Derneği’nin ilgili banka hesabına yatırmaları gerektiği belirtildi. Yarışmanın katılım ve şartları için T.P.D Halkla İlişkiler sorumlusu Fırat Balkaya'ya ya da TPD Başkanı Gürhan Gürler'e 05065317892 telefon numarasından ulaşarak gerekli bilgi alabilecekleri bildirildi.
EKİPMANLAR
Yarışmaya katılacak olan sporcuların kullanacakları ekipmanları kendileri temin edecekleri belirtilirken, zorunlu ekipmanların singlet (mayo) ve deadlift için uzun çorap olduğu sporcuların isterlerse dizlik, bileklik ve kemer de kullanabilecekleri ifade edildi.
ÜCRETSİZ SERVİS SAĞLANACAK
Şampiyonaya İstanbul ve civarından katılacak olan sporcular için 29 Ocak Pazar günü saat 09:00’da İstanbul Beylikdüzü Metro Durağından Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy’e ücretsiz servis imkanı sağlanacağı duyuruldu.
Çerkezköy Bakış
Rekorlar kaç turkiyede.80kg alti