Çerkezköy Bakış-14 Nisan 2013 günü Edirne’ye gelen dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, lenf kanseri tedavisi gören ve kendisinden ilaçlarının temini için yardım isteyen üniversite öğrencisi Dilek Özçelik’in cebine para koyup, ilaçları kendisinin almasını istemişti. Kendisine dilenci muamelesi yapıldığını söyleyerek alınan Özçelik, Selimiye Camii’nde namaz kılıp çıkan Bayraktar’ın yanına giderek kendisine verdiği parayı eline tutuşturup "Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” deyip ağlayarak uzaklaşmıştı.
Dilek Özçelik’in bu sözleri Türkiye’nin o dönem bir numaralı gündemi olmuştu. Çıkan haberlerin ardından Dilek’in bulamadığı ilaçlar temin edilmiş, hastaneye yatırılarak tedavi altına alınmıştı.
4 yıldır tedavileri süren ve Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesinde ailesinin yanında yaşayan Dilek Özçelik, son günlerde fenalaştı.

HAYATINI KAYBETTİ
Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Dilek Özcelik’ten maalesef kötü haber geldi.

Dün Dilek Özçelik tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özçelik, Büyükyoncalı’daki Aziziye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Editör: TE Bilisim