Çerkezköy’de Ağustos ayı itibariyle uygulamaya konulacak ücretli otopark uygulaması için ücret tarifesi belirlendi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan TEKPARK A.Ş. Atatürk Caddesi, Barbaros Caddesi, Öztrak Caddesi’nin tamamı ile Güveniş Caddesi’nin bir kısmında park eden araçlardan 0-1 saat arasında 4 TL, 1-2 saat arasında 5 TL, 2-4 saat arasında 7 TL, 4-8 TL arasında 11 TL, gün boyu ise 17 TL otopark ücreti alacak.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan TEKPARK tüm Tekirdağ genelindeki olduğu gibi Çerkezköy için de ücretli otopark yerlerini belirleyerek duyurulara başladı.

DUYURULARA BAŞLANDI

Çerkezköy’de Atatürk Caddesi, Barbaros Caddesi, Öztrak Caddesi’nin tamamı ile Güveniş Caddesi’nin bir kısmında uygulanacak ücretli otopark sistemi için park ücretleri belli oldu. Buna göre belirlenen yerlere park eden araçlardan 0-1 saat arasında 4 TL, 1-2 saat arasında 5 TL, 2-4 saat arasında 7 TL, 4-8 TL arasında 11 TL, gün boyu ise 17 TL otopark ücreti alınacak. Yeni uygulamayla birlikte Çerkezköy Kapalı Otoparkı da ücretli hale getirildi.
Editör: TE Bilisim