Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede meydana gelen faili meçhul olayları aydınlatıyor. Bir süre önce meydana gelen bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili çalışma yürüten Çerkezköy polisi, bisikleti suça sürüklenen çocuklar T.Ç., E.Ö.B. ve B.S.’nin çaldıklarını  tespit etti. Yakalanan çocuklar adli mercilere sevk edildi.

SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ


Çerkezköy’de mart ayında meydana gelen 2 farklı oto hırsızlığı ile ilgili de çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri, hırsızlığı 34 JHK 96 plaka sayılı oto ile gelen şahısların gerçekleştirdiği tespit edilirken, ruhsat sahibi 1965 doğumlu K.Y. yakalanarak savunması alındı. Yine yapılan çalışmalarda söz konusu araç ile 1992 doğumlu İ.K. ve 1996 doğumlu İ.C.  isimli şahısların olayı gerçekleştirdiği tespit edildi. Firari şüphelinin aranmasına devam edilirken, çalınan otomobil İstanbul’da terk edilmiş vaziyette bulunarak sahibine teslim edildi.

AYNI GÜN YAKALANDI


Mart ayında Yıldırım Beyazıt Mahallesi Karol Sokak’taki bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayı da Çerkezköy polisi tarafından aydınlatıldı. Olayı gerçekleştiren Ş.A. aynı gün yakalanarak adli mercilere sevk dildi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen faili meçhul motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucu motosikleti S.S.Ç.’nin çaldığı tespit edildi. Şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Mart ayında meydana gelen kasten yaralama olayı ile ilgili de şüpheli M.Y. isimli şahıstan 3 adet ruhsatsız tabanca ve  91 Adet fişek elde edildi. Şüpheli gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. Geçtiğimiz günlerde bir kişiden 1 adet cep telefonu ve 100 lira paranın yağma edilmesi olayının şüphelisinin firari şüpheli B.Ş. olduğu tespit edildi. Firari şüphelinin aranmasına devam ediliyor.

118 ŞAHIS YAKALANDI


Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından 1-7 Nisan tarihleri arasında haklarında yakalama emri bulunan 118 şahıs yakalanarak, Adli Mercilere sevk edildi. Yetkililer “İlçemiz genelinde genel güvenlik ve asayişin sağlanması Faili Meçhul olayların aydınlatılması ile aranan şahıs ve şahısların yakalanması için çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilisim