Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 3 ayda bir çıkarılan Birlik dergisinin 10. sayısı yayımlandı. Dergide Temmuz-Ağustos ve Eylül ayı faaliyetlerine yer verilirken, derginin kapağında ise 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Çerkezköylülerin demokrasi nöbetlerine yer verildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Kapaklı ve Saray ilçelerindeki faaliyetlerinin esas alındığı dergide, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı faaliyetleri yer aldı. Derginin kapağında ise 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Çerkezköylülerin demokrasi nöbetleri konu edildi.

80 SAYFADAN OLUŞTU

80 sayfadan oluşan Birlik Dergisi’nin 10. sayısında “Tekirdağ Valiliği öncülüğünde Demokrasiye saygı yürüyüşünde devlet millet el ele”, “Çerkezköy, Kapaklı, Saray Demokrasi Nöbetinde omuz omuza”, “Çerkezköy TSO, KOBİ’lerin verimliliği konusunda Trakya Kalkınma Ajansı ile Proje Ortaklığı imzaladı”, “TOBB Başkanı ve 365 Oda ve Borsa Başkanı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde istişare toplantısında buluşuldu”, “365 Oda ve Borsa Başkanı ile Çankaya’da Başbakan Binali Yıldırım’a istişare ziyaretinde bulunuldu”, “CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Odamızı Ziyaret etti”, “Türkiye dünyanın “enerji merkezi” mi olacak?”, “UMAT Genel Kurul Toplantısına katıldık”, “Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile röportaj”, “AK Partili Vekillerin Odamızı ziyareti”, “İstanbul Kalkınma Vakfının 54. Genel Kurulu” konu başlıkları yer aldı.
Editör: TE Bilisim