Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’ün sevilen hekimlerinden biri olan ve doğum öncesi ve sonrası anne adaylarının en büyük destekçisi olan İrmet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Salih Dural, hastanede 10. Yılını geride bıraktı.

“DOĞUMUNA VESİLE OLDUĞUM BİNLERCE MİNİĞİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM”

Dural, 10 yıllık süreçle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Dural, “Tam 10 yıl önce bugün Dr. Ahmet Türker ve Dr. İrfan Tombalak hocalarımın bizimle çalış davetiyle başladığım ve büyük bir azim ve gururla on binlerce hasta, binlerce doğum ve ameliyatı gerçekleştirdiğim o küçücük binadan bugün dünya markası international bir hastane olan İrmet Hospital’da onuncu yıldönümümdü. Doğumuna vesile olduğum binlerce miniğimin gözlerinden öper başımın tacı hastalarıma minnetlerimi sunarım. Bu süreçte her zaman desteğini hissettiğim kurucularımız sayın Ahmet Türker ve İrfan Tombalak hocalarıma, başhekimim sayın Burç Baykaran hocama, hastane müdür ve müdür yardımcılarıma, hekim arkadaşlarıma, Başhemşire, hemşire, ebe, diğer sağlık çalışanı, hastabakıcı dahil tüm mesai arkadaşlarıma ve arkamda dağlar kadar desteğini hissettiğim sevgili eşim Hatice Dural’a, çocuklarıma ve aileme sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” ifadelerine yer verdi.

“HASTALARIN VE BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ”

Dural’ın bu paylaşımına İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, “Salih Dural kardeşim. Hastaların ve biz seni çok seviyoruz. Birlikte çok çalıştık, azimle hırsla büyüdük. Allah bize güç kuvvet verirse daha uzun yıllar bölgemize ve tüm Dünya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzde daha büyük hedefler var. Hep birlikte nice 10 yıllara inşallah.” diye cevap vererek başarılar diledi.
Öte yandan Dural’ın bu paylaşımına yüzlerce beğeni ve yorum geldi.  

Editör: TE Bilisim