Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak ve civarında 1 ay önce başlatılan parke taş yol çalışmaları devam ediyor.
TAŞKINLARIN ÖNÜNE GEÇİLDİ
Çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak, Elif Sokak, Kamelya Sokak, Ufuk Sokak, Akasya Sokak ve Selvi Sokak'ta yaklaşık 11 bin metrekare parke taş yapım çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. Yolları bozuk olan Memur Sokak, Elif Sokak, Kamelya Sokak, Ufuk Sokak, Akasya Sokak ve Selvi Sokakların yollarını parke taş ile kapladıklarını dile getiren Akay, “Ayrıca Bahar Sokak ile Kulalar Sokağımızın kesiştiği noktada yağmur suyu kanalı yaparak bu noktadaki su birikintisi ve taşkınlarının önüne geçildi” dedi.
PARKE TAŞ İLE KAPLANDI
Akay, parke taş çalışmalarının tamamlanmasının ardından aynı sokaklarda kaldırım çalışmasının da yapılacağını belirtti. Yol yapım çalışmalarının planladıkları doğrultuda etap etap devam ettiğini kaydeden Akay “Yaz aylarında gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt hamlesinin ardından İstasyon Mahallesi Çaylak Sokak ve bağlantı yolları ile Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak, Elif Sokak, Kamelya Sokak, Ufuk Sokak, Akasya Sokak ve Selvi Sokaklarımızı parke taş ile kapladık” dedi. Akay, çalışmaların planlanan doğrultuda devam edeceğini kaydetti.


Editör: TE Bilisim