Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor ilk devre çıktığı 12 maçta 12 puan toplayarak ilk devreyi 10.sırada tamamladı. 12 maçta 3 galibiyet elde eden Kapaklıspor 3 karşılaşmadan beraberlik 6 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 19 gol atan Kapaklıspor kalesinde 28 gol gördü.

Çerkezköy Bakış -
Kapaklıspor sezonun ilk devresini alt sıralarda tamamladı.

MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Kapaklıspor ligin ilk hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanına çıktı. Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor istediği oyunu sergileyemedi. Maç Çorlu Gençlerbirliğispor’un 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor sezonun ikinci hafta karşılaşmasında 1461 Karadenizspor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor 3 puan mücadelesi verdi. Kapaklıspor maçın son bölümlerinde bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2’lik üstünlükle haftayı galibiyetle tamamladı.

İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMADI

Kapaklıspor 3.hafta karşılaşmasında Şarköyspor ile karşı karşıya geldi. Şarköy Sahası’nda oynanan müsabaka büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için açık bir oyun sergiledi. Maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Kapaklıspor sezonun 4.hafta karşılaşmasında Malkara Belediyespor’u ağırladı. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor etkili olamadı. Maç Malkara Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

KAPAKLISPOR İSTEDİĞİ ÇIKIŞI YAPAMADI

Kapaklıspor 6.hafta karşılaşmasında Çorlu Kültürspor’u ağırladı. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor istediği oyunu sergileyemedi. Maç Çorlu Kültürspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bir sonraki haftayı maç yapmadan bay geçti. Kapaklıspor sezonun 8.hafta karşılaşmasında Büyük Çınarlıspor deplasmanına çıktı. Karşılaşma Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynandı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kapaklıspor sahadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı. Kapaklıspor sezonun 9.hafta karşılaşmasında Aşağı Sevindiklispor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’A 2-0 YENİLDİ

Kapaklıspor 10.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor’a konuk oldu.  Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda oynana karşılaşmanın ilk devresini 1-0 mağlup kapatan Kapaklıspor ikinci devre skora denge getirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Kapaklıspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak haftayı mağlup kapattı. Kapaklıspor sezonun 11.hafta karşılaşmasında Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Kapaklıspor geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada Ergene Belediyespor deplasmanına çıktı. Kapaklıspor rakibi karşısında istediği oyunu sergileyemedi. Maç, Kapaklıspor’un 5-3’lük mağlubiyeti ile sona erdi. Kapaklıspor ilk devrenin son hafta karşılaşmasında Sitespor ile karşı karşıya geldi. İki Kapaklı temsilcisinin maçı Kapaklı Sahası’nda oynandı. Maçta kontrollü bir oyun sergileyen Kapaklıspor ilk devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci devre risk almayan Kapaklıspor kalesinde golü görse de kontrolü kaybetmedi. Kapaklıspor son dakikada bulduğu golle karşılaşmadan 3-1 üstünlükle ayrıldı.

10.SIRADA YER ALDI

Kapaklıspor ilk devre çıktığı 12 maçta 12 puan toplayarak ilk devreyi 10.sırada tamamladı. 12 maçta 3 galibiyet elde eden Kapaklıspor 3 karşılaşmadan beraberlik 6 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 19 gol atan Kapaklıspor kalesinde 28 gol gördü.
Editör: TE Bilisim