Çerkezköy Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla 15 bin paket kandil simidi dağıttı.  Kandil simitleri Belediye Meydanı, Camiler ve duraklar başta olmak üzere bir çok noktada halka dağıtıldı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla 15 bin paket kandil simidi dağıttı.
KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI
Çerkezköy Belediyesi’nin her kandilde geleneksel olarak vatandaşlara dağıttığı kandil simidi diğer kandillere oranla yeni yılda 15 bin kutuya yükseltildi. Belediye meydanında hazırlanan kandil simitleri Cuma namazı çıkışında dağıtılırken, dağıtıma Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da katıldı. Bizzat kendi elleriyle kandil simitlerini dağıtan Vahap Akay, vatandaşların Mevlit Kandillerini de kutladı.



3 BİN KUTU MEYDANDA DİĞERLERİ CAMİLERDE
Belediye meydanında 3 bin kutu kandil simidi dağıtılırken, merkez Osmanlı Camiinde bin 400 kutu, Hacı Fahri Zümbül Camiinde bin 120, Erkaynak Camiinde 420, GOP Camiinde 560, Yeşil Camide 140, Bahçeli camiinde 420, Fevzipaşa yeni camide 280, Fatih Camiinde 280, Bağlık eski camide 280, Küba camiinde 280, Veysel Karani camiinde 280, Mevlana camiinde 420 ve Cem evinde 280 paket kandil simidi dağıtıldı.



MAHALLELERDE DE DAĞITILDI
İstasyon camiinde 420, Mimar Sinan camiinde 280, Feyzullah Toprak camiinde 280, Tepe Emlak konutları camiinde 280, Bilal Habeşi camiinde 280 ve Mekke camiinde de 280 paket kandil simidinin dağıtımı gerçekleştirildi. Diğer yandan Kızılpınar’da bulunan 5 camide de 2 bin 380 paket kandil simidi dağıtılırken, Veliköy’de ise Merkez camiinde 420, Veliköy giriş cami 280 ve Veliköy zabıtasında da 840 paket kandil simidi Cuma namazı çıkışında vatandaşlara dağıtıldı.
KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköylülerin Mevlid Kandilini de kutlayarak, “Kandiller hepimizin ortak manevi duygularımızın yaşandığı çok özel günler. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde nice kandiller yaşamayı diliyorum. Tüm Çerkezköy halkımızın Mevlid kandilini kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim