Çerkezköy Bakış  - Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun bahçesinde 15 Temmuz demokrasi şehitleri için hatıra ormanı oluşturuldu. Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun bahçesinde öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte 100 adet çam fidanını toprakla buluşturdu. Belediye yetkilileri “Daha yeşil bir Kapaklı için ilçemiz genelinde ağaçlandırma çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

100 ADET ÇAM FİDANI DİKTİLER

Önceki gün Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun bahçesine öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte 100 adet çam fidanı dikildi.

“MİLLETİN GÜÇLÜ İRADESİ İLE BERTARAF EDİLDİ

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ve işbirlikçileri hainler tarafından 15 Temmuz’da gece yarısı bir oldu bitti ile devleti ve milleti bölmek, parçalamak ve yok etmek için kalleşçe silahlı darbe girişiminde bulunulduğunu anımsatan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu yöneticileri “Devletimizin ve milletimizin birliğini ve bütünlüğünü bozmayı hedefleyen FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ve işbirlikçilerinin millete ihanet girişimi milletin güçlü iradesi ile bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz gecesi bir tarih yazılmış ve Türk halkı geçmişte benzeri olmayan bir kararlılıkla ülkemizi ve milletimizi karanlığa sevk edecek bu alçak girişimden dimdik, omuz omuza çıkmıştır. Bizler de, Eğitimin ve Bilimin neferleri olarak aynı kararlı duruşu sergilemek, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizde vatan ve demokrasi bilincinin yerleşmesi, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının özümsenmesi, vatanına milletine bağlı, anasına babasına saygılı, ahlaklı, sağlıklı, iyi yetişmiş bilgili nesiller yetiştirme yolunda üstün çaba sarf edeceğiz” dedi.
Editör: TE Bilisim