Çerkezköy Bakış - 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerin isimleri Çerkezköy’de yaşatılacak. 14 Ekim Cuma Günü Saat 10:30’da Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu açılacak. Aynı gün saat 12:00’de de Tepe Emlak Konutları Camisinin adının 15 Temmuz Şehitleri Camii olarak değiştirilmesi dolayısıyla açılış programı düzenlenecek.

HATIRA ORMANI OLUŞTURULMUŞTU

FETÖ Terör Örgütü tarafından, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen kanlı darbe girişimi sonucu, Ülkemizde şehit olan vatandaşların hatıralarının yaşatılması amacıyla, Kaymakamlığın girişimleri sonucu, 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’nın, vatandaşların yoğun katılımı ile açıldığını anımsatan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Ve yine Kaymakamlığımızca Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Şehitlerini Anma Günü düzenlenmiş ve 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu açılarak, giriş kapılarına Demokrasi Şehidimiz Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin bastırılmasında katkı sağlayan Demokrasi Kahramanı Zekai Aksakallı ismi verilmişti” dedi.

AÇILIŞLARA DAVET ETTİ

15 Temmuz Şehitlerinin Aziz Hatıralarının, Çerkezköy’de her zaman canlı kalması amacıyla, 14 Ekim Cuma Günü saat 10:30’da Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nun açılacağını, aynı gün saat 12:00’de de Tepe Emlak Konutları Camisinin adının 15 Temmuz Şehitleri Camii olarak değiştirilmesi dolayısıyla açılış programı düzenleneceğini kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, açılışlara tüm vatandaşları davet etti.
Editör: TE Bilisim