Çerkezköy Bakış- AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları yönetimi, Türkiye’ye örnek olacak bir projeye imza atı. Gençler, “Çocuklar Mutlu, Yarınlar Umutlu” projesi kapsamında 1700 kilometre uzaklıktaki Mardin’in Midyat İlçesi’ne bağlı Yuvalı Köyündeki 51 öğrenciye kırtasiye seti ve ayakkabı hediye etti. Gençlik Kolları Başkan Ahmet Akyol, önce AK Parti Midyat Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan’a daha sonra tüm AK Parti Gençlik Kollarına bu projeye destek çağırısı yaptı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, “Çocuklar Mutlu, Yarınlar Umutlu” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında ise Mardin’in Midyat İlçesi’ne bağlı Yuvalı Köyünü seçerek buradaki çocukları sevindirmek için harekete geçildi.

ÖZENLE PAKETLENDİ

Bu kapsamda yönetim, hayırseverlerin de desteğiyle 51 adet içinde her türlü kırtasiye malzemesinin bulunduğu hediye seti ile ayakkabı temin etti. Ardından 51 adet kırtasiye seti özenle paketlendi.



KÖYÜN YOLUNU TUTTULAR

Çerkezköy Gençlik Kolları Başkan Ahmet Akyol, eşi Zeynep Akyol ve yönetim kurulu üyesi Turgut Karataş ile birlikte Yuvalı Köyü’nün yolunu tuttu. Burada gençleri, AK Parti Midyat Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan ile köy sakinleri karşıladı.



HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ, YÜZLER BOYANDI

Akyol ve beraberindekiler köy okulunda buluştuğu öğrencilere hediyelerini takdim ettiler. 1700 kilometre uzaklıktaki Çerkezköy’den kendilerine getirilen hediye çocukları çok mutlu etti. Öğrencilere hediyeleri tek tek takdim edildi. Ardından ise boya kalemleri ile çocukların yüzeri boyandı, bahçede oyunlar oynandı.



DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Projenin 81 il bağlı ilçelerine dağılarak tüm çocukların mutlu olmasını hedeflediklerini belirten Gençlik Kolları Başkan Ahmet Akyol, önce AK Parti Midyat Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan’a daha sonra tüm AK Parti Gençlik Kollarına bu projeye destek çağırısı yaptı. Bu çağrıya, birçok teşkilat olumlu cevap verdi.



“BİZ YUVALI KÖYÜNÜN MUTLUĞUNA ORTAK OLDUK”

Akyol, yaptığı açıklamada, “Çocuklar Mutlu, Yarınlar Umutlu” projemizi Mardin’in Midyat ilçesi Yuvalı köyünde gerçekleştirdik. Biz Yuvalı köyünün mutluğuna ortak olduk. Mutluluklarını paylaştık. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Mardin Midyat Gençlik kolları başkanımız Hakim Arslan’a, yönetimine ve Erkan Demir Hocamıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.



Editör: TE Bilisim