Çerkezköy Bakış- Çerkezköy’de Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene Çerkezköy Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ile merkezdeki gençler katıldı.


Çerkezköy Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile sona erdi.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Çelenk sunma töreninin ardından Kartaltepe Mesire Alanı’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çerkezköy Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetimi, emniyet mensupları ve gönüllü gençler ile sporcular katıldı. 
Mesire alanında yapılan doğa yürüyüşü ile başlayan etkinlik, kahvaltı ile devam ederken, kahvaltının ardından gençler, akıl ve zeka oyunları, voleybol, futbol gibi çeşitli spor dallarında keyifli dakikalar geçirdi.

Editör: TE Bilisim