Çerkezköy Bakış - AK Parti’nin kuruluşunun 19. Yıldönümü nedeniyle AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, yazılı bir açıklama yaptı. Partinin kuruluşundan 1 yıl sonra iktidar olduklarını belirten Kök, “14 Ağustos 2001 yılında başlayan ve kuruluşundan 1 yıl sonra iktidar olan partimizin kutlu yürüyüşü milletimizin desteği ile bugünlere gelirken, ülkemizin geleceğine ipotek koymak isteyen karanlık odakların kapatma davası, e-muhtıra ve hain darbe teşebbüslerine karşı milletimizin desteği ve liderimizin dik duruşu ile yoluna devam etmiş, eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ulaştırmaya, ekonomiye, demokrasiye kadar her alanda destanlar yazmıştır.” dedi.

“84 MİLYONA HİTAP EDEN BİR PARTİ OLMUŞTUR”

Kök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi 'Yeter söz milletin' diyerek yola çıkan AK Parti, hizmete sevdalı kadrolarıyla 19 yıldır girdiği her seçimden zafer ayrılmış ve ülkemizin 780 bin kilometrekaresini kucaklayan, 84 milyona hitap eden bir parti olmuştur.

Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olma hedefiyle kutlu yürüyüşe devam eden AK Parti, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimizin desteğiyle 2023 hedeflerine ulaşmak için millete hizmetkar olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, davamıza emek veren bütün AK Parti’li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Partimizin 19. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Editör: TE Bilisim