Çerkezköy Bakış - İkinci yarıda Yusuf Apaydın ile öne geçen ve ardından birçok gol pozisyonundan yararlanamayan temsilcimiz, konuk ekipte Tahir’in golüne engel olamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı.
KADROLAR
1911 Çerkezköyspor ve Lüleburgazspor Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 3’üncü hafta müsabakasında karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Emrah Asil Büyükyıldırım yönetti. Büyükyıldırım’ın yardımcılıklarını ise Semih Koca, Ömer Okumuş ve Yaşar Demir yaptı. Karşılaşmaya temsilcimiz Mert, Buğra, Sinan, Feyzullah, Selim, Tuna, Utku, Yusuf Özkan, Yusuf Apaydın, Kadir Muharrem ve Burak kadrosu ile çıkarken, konuk ekip ise Tunahan, Cihan, Berat, Yusufcan, İdris, Buğra, Yunus, Kadir, Hakan, Tahir ve Abdülkadir ilk onbiri ile çıktı. 


DİREK GOLE İZİN VERMEDİ
Her iki takım taraftarları takımlarını yalnız bırakmazken, maçın ilk dakikaları her iki takım için de kontrollü geçti. 17’inci dakikada ilk ciddi atağını gerçekleştiren temsilcimizde Kadir Muharrem’in şutu kornere çıktı. 24’üncü dakikada Yusuf Özkan uzaklardan şansını denedi, konuk ekip kalecisi topu kornere çeldi. 26’ıncı dakikada kontra atakla rakip ceza sahasına gelen temsilcimizde Kadir Muharrem topa son müdahaleyi yapamadı ve konuk savunması topu kornere çıkardı. Temsilcimiz 35’inci dakikada sol kanattan etkili geldi. Selim’in ortasında Burak’ın şutu auta çıktı. Ardından gelişen atakta Kadir Muharrem ortaladı, Yusuf Özkan dokunamadı. İlk yarının son dakikasında direk gole izin vermedi. Yaşanan karambole Burak’ın kafa şutu direkten auta çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.


GOL YUSUF APAYDIN’DAN GELDİ
İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, aradığı golü 59’uncu dakikada buldu. Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Yusuf Apaydın, konuk ekip kalecisi Tunahan’ın önde olduğunu gördü ve şık bir vuruşla takımını öne geçirdi.
DENİZ VERDİ TAHİR ATTI
Golün ardından konuk ekipte, 1911 Çerkezköyspor’un eski yıldızı Deniz Sert oyuna girdi. 69’uncu dakikada Deniz’in pasında topla buluşan Tahir şık bir gol ile maça dengeyi yeniden getirdi.


BASKI SONUÇ VERMEDİ
Beraberliğin ardından gol bulmak için rakip kalede etkisini artıran temsilcimiz Burak ile bulduğu fırsatları değerlendiremedi. 70’inci dakikada Burak’ın güzel vuruşu direkten döndü. 73’üncü dakikada Buğra ve Yusuf Apaydın paslarla geldi. Buğra pasını Burak’a verdi. Burak’ın şutu auta çıktı. İlerleyen dakikalarda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen temsilcimiz bir puana razı oldu.
VİZESPOR’A KONUK OLACAK
Güzel ve etkili oynadığı maçta sahasında bir puana razı olan temsilcimiz puanını 2’ye çıkardı. Temsilcimiz önümüzdeki hafta Vizespor’a konuk olacak.

Editör: TE Bilisim