Çerkezköy Bakış - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta heyecan yedinci hafta karşılaşmaları ile devam etti.

KADROLAR

1911 Çerkezköyspor ile Karamürselspor Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Temsilcimiz hakem Ali Can Özışık’ın yönettiği müsabakaya Sedat, Buğra, Selim, Feyzullah, Zeki Sinan, Tuna, Utku, Yunus, Feyzan Furkan, Bahattin, Mert Mustafa kadrosuyla başladı. Konuk ekip ise maça Mehmet,İbrahim, Erman, Abdülkadir, Emin, Mehmet Ünal, Oğuzhan, Murat, Recep, Gökhan, Mustafa kadrosuyla başladı.

İLK GOL KONUK EKİPTEN GELDİ

Müsabakaya konuk ekip başladı. Taraftarların desteğini arkasına alan 1911 Çerkezköyspor’da ilk şut 3’üncü dakikada Yunus’tan geldi. Dönen topa gelişine vuran Yunus’un şutu üstten auta çıktı. 4’üncü dakikada konuk ekip etkili geldi. 1911 savunmasının uzaklaştıramadığı top Oğuzhan’ın önünde kaldı. Düzgün vuruşla Oğuzhan topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi(0-1).

BERABERLİK GOLÜ BAHATTİN’DEN GELDİ

Yediği golün ardından 1911 ataklarını sıklaştırdı. Bahattin’in kullandığı sağlı sollu kornerleri konuk ekip savunması uzaklaştırdı. 9’da Yunus tekrar uzaklardan şansını denedi, top auta çıktı. 13’te Feyzan Furkan’ın kullandığı frikik barajdan döndü. Devam eden atakta 1911 korner kazandı. Bahattin’in kullandığı kornerde konuk ekip savunması topu uzaklaştırdı. 22’de Selim uzaklardan şansını denedi, topu kaleci rahat kontrol etti. 1911 aradığı golü 27’de buldu. Ani gelişen atakta topla buluşan Bahattin güzel vuruş ile topu ağlarla buluşturdu(1-1).

OFSAYT KARARI GELDİ

Temsilcimizde 31’inci dakikada sakatlanan Feyzan Furkan yerini Kadir’e bıraktı. 34’te kazanılan frikiği Bahattin kullandı. Bahattin’in ceza sahasına gönderdiği topu konuk ekip kalecisi çıktı ve kontrol etti. 35’te Feyzullah uzaklardan şansını denedi, top auta çıktı. Bu dakikadan itibaren 1911 ikinci gol için baskısını arttırdı. Yunus’un pasında topla buluşan Bahattin kaleci ile baş başa kaldı. Fakat maçın hakemi ofsayt kararı verdi.

İLK YARI KONUK EKİBİN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

1911 galibiyet için bastırdığı sırada kalesinde golü gördü. Mustafa’nın çıkardığı ortada boşta kalan Emin takımını öne geçiren golü attı. Bu gol sonrasında temsilcimiz hakeme ofsayt itirazında bulundu. 43’te konuk ekip atağında 1911 savunması uzaklaştırdı. Konuk ekip yedek kulübesi ve futbolcular hakeme penaltı itirazında bulundu. Maçın ilk yarısı Karamürselspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

BERABERLİLK İÇİN YÜKLENDİ

İkinci yarıya temsilcimiz başladı. Beraberlik için baskılı oynayan temsilcimiz sağ ve sol kanattan yüklenmeye başladı. 53’te konuk ekip futbolcusu Gökhan sarı kart gördü. 56’da ise 1911’de Yunus sarı kart gördü. 1911 rakip kaleye yüklenirken, konuk ekipte kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. 60’da sol kanattan gelişen 1911 atağında konuk ekip savunmacısı Abdülkadir topu çizgiden çıkardı. Devam eden atakta Tuna şansını denedi, top auta çıktı

MAÇ SONUCU:1-3

70’de Sedat itirazlar sonucu sarı kart gördü. Konuk ekipten Oğuzhan’ın şutunu kaleci Sedat uzaklaştırdı. Devam eden atakta Murat vurdu, top auta çıktı. 74’de temsilcimiz ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Selim’in yerine Furkan Şerif oyuna dahil oldu. 80’de temsilcimiz beraberlik için ataklarını sıklaştırırken, rakip takıma da boş alanlar verdi. Maçın sonuna 6 dakika ilave edildi. Uzatmalarda kontra atağa çıkan konuk ekip oyuna sonradan dahil olan Mert ile bir gol daha buldu ve maçı 3-1 kazandı.
Bu sonuçla temsilcimiz 6 puanda kaldı ve haftayı 12’inci sırada tamamladı. Karamürselspor ise puanını 10’a çıkardı ve haftayı beşinci sırada tamamladı.

Editör: TE Bilisim