Süper Amatör Lig’de 15.hafta bugün ve yarın oynanacak toplam 5 karşılaşmanın ardından tamamlanacak. Ligin ilk devresinde 2-2 sona eren maçın rövanşında 1911 Çerkezköyspor ile Sitespor bugün karşı karşıya gelecek.

Çerkezköy Bakış -
Süper Amatör Lig’e bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek.
SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK
Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda bugün oynanacak karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor ile Sitespor karşı karşıya geldi. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Emre Zafer Korkut yönetecek. Maçta Ümit Malak ile Orhan Eser yardımcı hakem olarak görev yapacak.
İLK MAÇ BERABERE BİTMİŞTİ
1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz hafta Malkara Belediyespor deplasmanına çıktı. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen 1911 Çerkezköyspor sahadan 3-2 mağlup ayrılarak, zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Sitespor ise geçtiğimiz hafta Muratlı Belediyespor’u rakibi karşısında istediğini elde edemeyen Sitespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 1911 Çerkezköyspor ile Sitespor arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona ermişti.



ÇERKEZKÖYSPOR ERGENE’Yİ AĞIRLAYACAK
Süper Amatör Lig’de mücadele veren bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise Ergene Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Egehan Yılmaz’ın yöneteceği karşılaşmada Süleyman Ekinci ile Mete Aylıoğlu yardımcı hakem olarak görev yapacak. Çerkezköyspor geçtiğimiz hafta Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen Çerkezköyspor sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Ergene Belediyespor ise geçtiğimiz hafta Çorluspor 1947 takımına 3-0 mağlup olarak haftayı puansız kapatmıştı. Çerkezköyspor ile Ergene Belediyespor arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Çerkezköyspsor 3-2’lik üstünlükle ayrılmıştı.
KAPAKLISPOR DEPLASMANA ÇIKACAK
Haftaya ikinci sırada giren Çorluspor 1947 saha ve taraftarı önünde Kapaklıspor’u ağırlayacak. Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Neslihan Muratdağı’nın yöneteceği karşılaşmada Emre Zafer Korkut ile Kayhan Çelik yardımcı hakem olarak görev yapacak. Çorluspor 1947 ile Kapaklıspor arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Çorluspor 1947 takımı 2-0 üstünlükle ayrılmıştı.
LİDER SULTANKÖY İLE KARŞILAŞACAK
Muratlı Belediyespor’un maç yapmadan bay geçeceği haftada lider Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanda Çorlu Kültür Sultanköyspor ile karşı karşıya gelecek. Çorlu General Basri Saran Stadı’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 12.00’da başlayacak. Cüneyt Gülşen’in yöneteceği karşılaşmada Sertaç Evin ile Ahmet Özdemir yardımcı hakem olarak görev alacak. İki ekip arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Çorlu Gençlerbirliğispor 4-1 üstünlükle ayrılmıştı. Malkara Belediyespor, rakibi Karadeniz Gençlikspor’un ligden ihraç edilmesinden dolayı haftayı hükmen galibiyetle tamamlayacak.  
Editör: TE Bilisim