Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköyspor Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Uğur Erem, Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, yöneticiler ve basın mensupları katıldı.
 

BAL TECRÜBELİ ETOGA İMZAYI ATTI

Yeni transfer Patrick Etoga Türkiye’de futbol hayatına Fethiyespor ile başladı. Ardından Muğlaspor’da 3 sezon forma giyen 1993 doğumlu ön libero son olarak Ergene Velimeşespor ile BAL şampiyonluğu yaşadı.
 

KALEYE GENÇ TAKVİYE

Belediyeevleri Karşıyakaspor’dan transfer edilen genç kaleci Mustafa Kağan Can ise futbola Samsunspor altyapısında başladı.
 

YUVADA KALDI

1994 doğumlu Ali Rıza Gündüz ise Lüleburgazspor’da başladığı futbol kariyerini Babaeskispor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Edirnespor Gençlik, Aliağa Futbol ve Irmakspor takımlarında sürdürdü. Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan Gündüz 1 yıl daha 1911 Çerkezköyspor için mücadele edecek.
 

16-26 AĞUSTOS’TA KARTEPE’DE KAMPA GİRİLECEK

Yeni transferlerin hayırlı olması temennisinde bulunan 1911 Çerkezköyspor kulüp başkanı Uğur Erem “Güzel bir ekip oluşturduk. Kısa sürede adaptasyon sürecini atlatıp lige en iyi şekilde hazırlanacağız.” dedi. Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu ise kadroda 19 futbolcu olduğunu belirterek “3-4 transferimiz daha olacak. 15 Ağustos’ta Çerkezköy’deki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ardından 16-26 Ağustos tarihleri arasında Kartepe’de kampımızın 2. etabı olacak.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim