Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköyspor Kulübünden Çerkezköy basın mensuplarına forma jesti yaptı.
GAZETECİLERE FORMA JESTİ
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor Kulübü lig öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, kulüp yöneticileri idman çalışmalarını takip eden Basın mensuplarına üzerlerinde kendi isimleri yazan birer forma hediye ederek jest yaptılar.
FORMALARDA GAZETECİLERİN İSMİ YAZIYOR
1911 Çerkezköyspor Genel kaptanı Melih Gedikoğlu ile Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, önceden basın mensupları için özel hazırlatılan formaları idmanı takip etmeye gelen gazetecilere takdim ettiler. Formalarda gazetecileri isimleri yazıyor.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Yapılan forma hediyesinin ardından basın mensupları başta kulüp başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Melih Gedikoğlu ve Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ettiler. Her gün haber için fotoğraf makinesinin denklaşörüne basan gazeteciler bu sefer kendilerine hediye edilen formalarla objektiflere poz verdiler.



ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Bu arada 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürüyor.  Veliköy sahasının dışında Kızılpınar da bulunan çim sahada da hazırlıklarını tam kadro sürdüren 1911 Çerkezköyspor takımında morallerin yüksek oluşu teknik heyetin yanı sıra kulüp yöneticilerini de sevindiriyor.
“BAL LİGİNE ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Teknik Direktör Suat Akdereli, sıkı bir hazırlık dönemi planladıklarını ifade ederek, “Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu sürede eksikliklerimizi giderip, lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde yaptığımız ilk antrenmanla başladık. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanımız kros koşusu ile devam etti. İlerleyen günlerde antrenmanlarımız tüm hızıyla devam edecek. Yöneticisinden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
3 OYUNCUYLA DAHA ANLAŞMAYA VARILDI
1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu ise antrenmanların dışında transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, “En büyük hedefimiz Bölgesel Amatör Ligine çıkmaktır. Çerkezköyspor alt yapısından yetiştikten sonra çeşitli kulüplerde top koşturan orta saha oyuncusu Gençağ Yılmaz, İstanbul Yeşilovaspor’dan orta saha oyuncusu Mustafa Bayrakçı ve Şilespor’dan santrafor Gürel Altuntaş ile anlaştık. Yeni transferlerle birlikte güçlü bir 1911 Çerkezköyspor oluşturuyoruz” açıklamasında bulundu.
“OYUNCULARIMIZIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUZ”
Çalışmaların olumlu geçtiğini ifade eden Gedikoğlu, ”Çalışmalarımıza geçtiğimiz hafta başladık. Cumartesi sabah antrenmanın ardından oyuncularımıza iki gün izin verdik. Pazartesi günü tekrar top başı yaparken, Bozopa ve Tepe emlak konutlarında kros çalışmaları yapıyoruz. Öğleden sonra ise Kızılpınar yada Veliköyspor Sahası’nda bir buçuk saat kondisyona dayalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımızın performansından son derece mutluyuz” diye konuştu.
“HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK”
1911 Çerkezköyspor Kulübü Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu ise şunları söyledi: “Edirne Süper Amatör Ligi ekiplerinden Edirne Tuncaspor takımı yöneticileri lig öncesi bizimle hazırlık maçı yapmak istediklerini ifade ettiler. Gelen teklifi geri çevirmedik ve kendileriyle Pazar günü bir hazırlık karşılaşması yapacağız. Yapacağımız karşılaşma sayesinde de takımımızın son halini en iyi şekilde görmüş olacağız”
Editör: TE Bilisim