Çerkezköy Bakış - Tolga Tokoçin başkanlığındaki takımın yeni ismi Çerkezköy 1911 Spor Kulübü oldu.
“BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”
Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Doğanspor’da olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda divan heyetine İmdat Özgör, Cevdet Aykaç ve Muzaffer Savaş seçildi. Divan Heyeti seçiminin ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen kulüp Başkanı Tolga Tokoçin, yeni sezonda daha güzel işler başaracaklarını ifade ederek; “Kulüpte emeği geçmiş herkese teşekkür ediyoruz. Birlikte çok güzel işler başaracağız. Hepinizden destek bekliyoruz” dedi.
TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLDÜ
Bir sonraki gündem maddesinde kulübün yeni sezondaki bütçesi görüşüldü. Kulüp bağışları, sponsorlar ve üye aidatlarıyla birlikte gelirler 758 bin lira olarak tahmin edilirken, giderler ise 758 bin 48 lira olarak tahmin edildi. İlgili gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.
KULÜBÜN İSMİ DEĞİŞTİ
Bir sonraki gündem maddesinde ise tüzük değişikliği görüşüldü. Kulübün Çerkezköy 1911 Doğanspor olan isminin Çerkezköy 1911 Spor Kulübü olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
YÖNETİM LİSTESİ OLUŞTURULDU
Kulübün yeni sezondaki yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu; Tolga Tokoçin, Giray Engin Baysak, Semih Arda, Gökhan Biber, Burçin Sezer, Taylan Dilsiz, Erdem Ceylan, Yaşar Akyüzlü, İlhan Tural, Yakup Cin, Tarık Akman, Hasan Pektaş, Yusuf Furkan Tezcan, Metin Özdemir, Semih Erdeğer, Doğan Erdoğan, Orçun Yaman, Sebahattin Çolakoğlu, Murat Yiğit Aslan, Mehmet Sezer, Erhan Camcı
Denetim Kurulu; İmdat Özgör, Muzaffer Savaş, Cevdet Aykaç
 

Editör: TE Bilisim