Çerkezköy Bakış - Ligde 3 haftadır galibiyet alamayan Çerkezköy 1923 Gençlikspor bu kötü gidişe dur diyip bir çıkış yakalamak istiyor. Çerkezgücüspor ise geçen hafta aldığı farklı galibiyetin devamını getirmek istiyor.
 

FARK BİR

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim spor kompleksinde karşılaşacak olan Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile Kızılpınarspor’un arasında 1 puanlık fark bulunuyor. Aldığı 2 glibiyet, 2 beraberlik 2 mağlubiyetle 8 puan toplayan Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3 haftadır galibiyet hasreti çekiyor. Bu galibiyet hasretini Kızılpınar karşısında sonlandırmak isteyen 1923 Gençliksporda tek hedef 3 puan. Kızılpınarspor ise aldığı 2 galibiyet, 1 mağlubiyet, 3 beraberlikle 1923’ün 1 puan gerisinde 7 puanla 6. sırada yer alıyor. Karşılaşma Pazar günü 16.30’ da başlayacak.
 

ÇERKEZGÜCÜ SERİ PEŞİNDE

Ligde topladığı 10 puanla 4. sırada yer alan Çerkezgücüspor ligde galibiyet serisi yakalamak istiyor 6. haftada Kızılpınarspor’u 8-0 yenen Çerkezgücüspor bu galibiyetin devamını getirmek istiyor. Çerkezgücüspor bu karşılaşmadan galip gelirse 3. sırada yerini alacak. Ligin en çok gol atan takımlarından biri olan Büyük Yoncalıspor ise alt taraflar farkı açıp zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor. Büyük Yoncalıspor ligde 10 puanla 3. sırada yer alıyor. Karşılaşma Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim spor kompleksinde saat 14.00’ da başlayacak.   
 

LİDER KAÇACAK ERGENE KOVALAYACAK

Bu haftanın en önemli maçlarında biri ise ligin ilk iki sırasında bulunan lider Çukuryurtspor ile Ergene Kırkgöz Gençlikspor arasında oynanacak. Namağlup lider konumda bulunan Çukuryurtspor 18 puanla Ergene Kırkgöz’ün 4 puan önünde. Eğer lider galip gelirse puan farkını daha da açarak biraz daha rahatlacak, Ergene Kıkrgöz Gençlikspor ise puan farkını azaltıp lideri yakalamak için sahaya çıkacak. Karşılaşma Sray sahasında saat 16.30 da başlayacak.

Editör: TE Bilisim