Çerkezköy Bakış - A ve C grubunda lig sona ererken B grubunun tamamlanmasına ise henüz 4 hafta var. A grubunda şampiyon 100. Yılspor 40 puanla ligi tamamlarken, C grubunda ise şampiyon Çukuryurtspor 14’te14 yaparak 42 puanla ligi tamamladı.

A GRUBUNDA HAFTANIN SONUÇLARI

A grubunda ligin son haftasında Eriklice Zeytinspor’a konuk olan şampiyon 100. Yılspor ligdeki ilk puan kaybını yaşadı. Mücadele 3-3 eşitlikle sonuçlandı. Ligi 6. Sırada tamamlayan Akçeşmespor evinde ağırladığı ve ligi 3. sırada tamamlayan rakibi Kozyörükspor’u 3-0 mağlup etti. Ligi 5. sırada tamamlayan Hayrabolu Belediye Gençlikspor, ligi 2. sırada tamamlayan Kumbağspor’u evinde ağırladı. Karşılaşma Kumbağspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Ligi -2 puanla son sırada tamamlayan Tekirdağ Kartalspor, kendisinden bir basamak üstte 7. sırada ligi tamamlayan Müreftespor’u evinde ağırladı. Karşılaşma Müreftespor’un 7-3 üstünlüğü ile sonuçlandı.

C GRUBUNDA HAFTANIN SONUÇLARI

C grubunda da lig hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Şampiyon Çukuryurtspor deplasmanda konuk olduğu Ergene Kırkgöz Gençlikspor’u 6-1 mağlup etti Ergene Kırkgöz Gençlikspor ligi 4. sırada tamamladı. Ligi 7. sırada tamamlayan Kızılpınar evinde ağırladığı Çerkezköy 1923 Gençlikpsor ile 4 - 4 berabere kaldı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ligi 6. sırada tamamladı. Ligi 5. Sırada bitiren Tekirdağ Marmaraspor, 7 puanla son sırada sezonu kapatan Ergene Belediyespor’a evinde 5-3 mağlup oldu. Büyük Yoncalıspor evinde ağırladığı Çerkezgücüspor’u 3-1 mağlup etti. Büyük Yoncalıspor ligi 2. sırada tamamlarken, Çerkezgücüspor 3. sırada sezonu kapattı.

B GRUBUNDA 14. HAFTA SONUÇLARI

Sağlıkpsor evinde ağırladığı Hürriyet Yıldız Gençlikspor ile 2-2 berabere kaldı. Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor ligden çekilen Kaptan Barbarospor’u hükmen 3-0 mağlup etti. Misinlispor deplasmanda konuk olduğu Büyük Çınarlıspor ile 3-3 berabere kaldı. Çorluspor evinde ağırladığı Çorlu Trakya Balkanspor’u 2-1 mağlup etti. Vakıflar Güvenspor ise haftayı bay geçti.

Çorluspor’un bu haftadan sonra oynayacağı 4 karşılaşmadan sadece birinde üç puan olacağı garanti. O karşılaşma ise ligden çekilen Kaptan Barbaros maçı olacak. Çorluspor’un sadece o karşılaşmadan üç puan alsa ve diğer karşılaşmaları kaybetse bile ikili averaj ile şampiyon olacak.

Editör: TE Bilisim