Çerkezköy Bakış - 1.Amatör Küme B Grubu’nda sezona 3.hafta maçlarıyla devam edildi. Çerkezköy Doğanspor, Çerkezköy Fevzipaşaspor ile Ergenegücü Ulaşaspor 9’ar puanla ilk üç sırayı paylaşıyor. Çorlu Korespor henüz puanla tanışamazken Çerkezköy 1923 Gençlikspor ligdeki ikinci yenilgisini aldı.

DOĞANSPOR EVİNDE OYNADI

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ilçe temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor ile bir başka ilçe temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ligin 3.hafta maçında karşı karşıya geldi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda pazar günü oynanan karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor etkili bir oyun sergiledi. Etkili oyunun 3-1’lik skorla süsleyen Çerkezköy Doğanspor puanını 9’a çıkardı.

PUANINI 9’A ÇIKARDI

Çerkezköy Doğanspor ligin 3.haftasında elde ettiği galibiyetle birlikte haftayı averajla lider tamamladı. Çerkezköy Doğanspor ligin 4.hafta maçında aynı puanlı takipçisi Ergenegücü Ulaşspor’a konuk olacak. Ergene Sahası’nda 16 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 11.00’da başlayacak. Haftayı mağlubiyetle kapatan Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise önümüzdeki hafta şampiyonluğun iddialı isimlerinden Çerkezköy Fevzipaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda 16 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

PAŞA KAYIPSIZ

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Çerkezköy Fevzipaşaspor ile Çorlu Korespor karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Fevzipaşaspor baskılı başladı. Saha avantajını değerlendirmeye çalışan Fevzipaşaspor sağlı sollu ataklarla gol aradı. Çorlu Korespor uzun toplarla Çerkezköy Fevzipaşaspor kalesine yükledi. Rakibi karşısında etkili bir mücadele sergileyen Çerkezköy Fevzipaşaspor karşılaşmadan 3-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

BÜYÜK MÜCADELE YAŞANDI

Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmada Sağlık Mahallesispor ile Vakıflar Güvenspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için atak bir oyun sergiledi. Vakıflar Güvenspor karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrılarak haftayı kayıpsız kapattı.

VAKIFLAR 3 PUANI ALDI

Sağlık Mahallesispor bu sonuçla 3 puanda kalarak haftayı 7.sırada kapattı. Puanını 4’e çıkaran Vakıflar Güvenspor ise haftayı 4.sırada tamamladı. Sağlık Mahallesispor önümüzdeki hafta Çorluspor ile karşı karşıya gelecek. Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Vakıflar Güvenspor, Ergene Sahası’nda saat 16.30’da başlayacak karşılaşmada Büyük Yoncalıspor’u ağırlayacak.

HAFTANIN DİĞER SONUÇLAR

Üst sıralarda tutunmaya çalışan Büyük Yoncalıspor, 3.hafta karşılaşmasında Ergenegücü Ulaşspor’u ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmadan Ergenegücü Ulaşspor 2-1 üstünlükle ayrılmayı başardı. Haftanın bir diğer karşılaşmasında Çorlu Trakya Balkanspor ile Çorluspor karşı karşıya geldi. İki Çorlu ekibinin mücadelesinden Çorlu Trakya Balkanspor 2-1 üstünlükle ayrıldı.
Editör: TE Bilisim