Çerkezköy Bakış - 25 takımın 3 grupta mücadele edeceği Tekirdağ 1.Amatör Ligi’nde temsilcilerimizden Kızılpınarspor sahasında Kırkgöz Gençlikspor takımı ile karşı karşıya gelecek.1. hafta maçlarında Çerkezgücüspor, Tekirdağ Marmaraspor’a, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise Büyük Yoncalıspor’a konuk olacak.
 

A GRUBU

8 takımın mücadele edeceği A Grubu’nda heyecan 13 Kasım Stadı’nda saat 11.00’da Akçeşmespor- Tekirdağ Kartalspor maçıyla başlayacak. Aynı sahada saat 13.00’da başlayacak olan maçta ise Kumbağspor ile Müreftespor karşı karşıya gelecek. Hayrabolu Belediyespor ile 100.Yılspor Hayrabolu Sahası’nda saat 15.00’da karşılaşacak. Gruptaki bir diğer maçta ise Eriklice Zeytinspor ile Kozyürükspor Şarköy Sahası’nda karşılaşacak. Maç 15.00’da başlayacak.
 

B GRUBU

9 takımın mücadele edeceği Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda Çorlu Trakya Balkanspor ilk haftayı maç yapmadan bay geçecek. Ergene Sahası’nda oynanacak Misinlispor ile Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor maçı ile B Grubu’nda heyecan başlayacak. Müsabaka 14.30’da başlayacak. Ergene Sahası’nda saat 17.00’da başlayacak diğer müsabakada ise Sağlıkspor ile Kaptan Barbarosspor karşılaşacak. Fakat Kaptan Barbarosspor’un maça çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak maçlarda ise Hürriyet Yıldız Gençlik Spor ile Vakıflar Güvenspor, Büyük Çınarlıspor ile Çorluspor karşı karşıya gelecek.
 

KIZILPINARSPOR SAHASINDA OYNAYACAK

2.Amatör Ligden 1.Amatör Lige yükselen Kızılpınarspor, 1.hafta müsabakasında Kırkgöz Gençlikspor ile karşılaşacak. Veliköy Sahası’nda saat 15.00’da başlayacak maça Kızılpınarspor mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
 

SARAY’DA 2 MAÇ OYNANACAK

1.Amatör Küme C Grubu’nda Saray’da 2 karşılaşma oynanacak. 14.00’da başlayacak müsabakada temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Büyük Yoncalıspor’a konuk olacak. Saat 16.30’da başlayacak maçta ise Çerkezgücüspor, Tekirdağ Marmaraspor’a konuk olacak.  

Editör: TE Bilisim