Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde önceki gün başarılı bir ameliyat daha gerçekleştirildi. Genel Cerrahi hekimlerinden Op.Dr. Onur Kesler yaklaşık 200 kilogram ağırlığında olan Nuri Baydar isimli hastasına tüp mide ameliyatı yaptı.

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi’nde önceki gün başarılı bir ameliyat daha gerçekleştirildi.

İRMET’E GELDİ


Önceki gün Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne aşırı kilolarından şikayetçi olarak gelen 32 yaşındaki Nuri Baydar, Genel Cerrahi doktorlarından Op.Dr. Onur Kesler tarafından tedavi altına alındı. Yaklaşık 200 kilogram olan Baydar, kilolarından dolayı birçok hastane tarafından geri çevrilince İrmet Hospital’e gelme kararı verdi.

MİDE TÜP MİDEYE ÇEVİRİLDİ


Op.Dr. Onur Kesler, hastasına gerekli tetkikleri yaptıktan sonra tüp mide ameliyatına aldı. Yaklaşık 2 saat süren tüp mide ameliyatında yapılanları
anlatan Doktor Kesler, “Hasta uzun yıllar diyet yapmasına rağmen arzu ettiği kiloya gelemeyince tedavi için hastanemize geldi. Biz de gerekli tetkiklerin ardından hastamıza tüp mide ameliyatı gerçekleştirdik. Mevcut mide tüp şekline getirilirken, açlık hissi salgılayan grelin salgısı da bu ameliyatla beraber az salgılanmış olacak. Hepsinin toplamında hasta daha az şekilde açlık hissedecek. Ameliyatın ardından 1 gün yoğun bakım ünitesinde kontrol altına aldık ve daha sonra hastamızı kontrolümüz altında taburcu ettik.” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ


Yapılan başarılı ameliyatın ardından Nuri Baydar, öncelikle doktoru Op.Dr. Onur Kesler’e ve İrmet Hospital Hastanesi’ne teşekkür ederek, yeniden sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu kaydetti.
Editör: TE Bilisim