Çerkezköy Bakış- Bu yıl içerisinde yaklaşık 17 milyon TL’lik sıcak asfalt yatırımı yapacak olan Çerkezköy Belediyesi tarafından Gazi Osman Paşa Mahallesi Olca, Pehlivan ve İçli Sokaklar sıcak asfalt ile kaplandı.

3 SOKAKTA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANIYOR

Kent genelinde başlatılan sıcak asfalt serimi çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl içerisinde yaklaşık 204 bin metrekarelik bir yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız. Kızılpınar’da startını verdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımıza bugün itibari ile Gazi Osman Paşa Mahallemizde bulunan Olca, Pehlivan ve İçli Sokaklarda devam ediyoruz. Bu üç sokağımızda bulunan yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik yol ağımız sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” dedi.

KAPAN VE KOPARAN SOKAK’TA SICAK ASFALT İLE KAPLANACAK

Sıcak asfalt çalışmalarına pazartesi gününden itibaren yine Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan Kapan ve Koparan Sokak’ta devam edileceğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “2021 yılı içerisinde Çerkezköy genelinde tespit ettiğimiz yaklaşık 90 cadde ve sokakta yaklaşık 17 milyon TL’lik bir asfalt yatırımı yaparak, toplamda 204 bin 691 metrekarelik bir yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim