Çerkezköy Bakış - Pandemi nedeniyle son 2 yıldır gerçekleştiremedikleri geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerinin yeniden başladığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, bu yıl 5.’sini düzenlenecek ve 2 gün sürecek olan 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerine tüm çocukları davet etti.

ÇOCUKLAR ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE DOYASIYA EĞLENECEK

5'inci 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin Cumartesi günü saat 13.00’te ‘Hansel & Gratel’in Maceraları’ adlı çocuk oyununun gösterimi ile başlayacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şenliğimiz, çocuklarımızın eğleneceği, güzel vakit geçireceği gösteriler ve aktivitelerle devam edecek. 23 Nisan Çocuk Şenliği programının ilk gününde ayrıca sihirbaz gösterileri ile Hacivat ve Karagöz Gölge Oyunu da sahnelenecek. Çocuklarımız ayrıca etkinlik sonuna kadar resim sergisi, yüz boyama atölyeleri ve taş boyama atölyelerinde gönüllerince eğlenebilecekler” dedi.

ŞENLİĞİN 2. GÜNÜ ŞUBADAP KONSERİ İLE BAŞLAYACAK

Çerkezköy Belediyesi 5. Çocuk Şenliği etkinliklerinin 24 Nisan Pazar günü saat 13:00’te başlayacak olan Şubadap Çocuk Konseri ile devam edeceğini belirten Başkan Akay, “Şenliğimizin ikinci gününde geleneksel oyunlar ve sihirbaz gösterileri ile çocuklarımız güzel bir gün daha yaşayacak; etkinlik sonuna kadar resim sergisi, yüz boyama atölyeleri ve taş boyama atölyelerinde gönüllerince eğlenebilecekler” ifadelerini kullandı.

“23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNE TÜM ÇOCUKLARIMIZ DAVETLİDİR”

İki gün sürecek olan Çerkezköy Belediyesi 5. Çocuk Şenliği süresince çocuklar için çeşitli ikramlarda da bulunulacağını sözlerine ekleyen Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımız davetlidir. TBMM’nin açılışının 99’uncu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kentimizde bu Bayramın gerçek sahibi çocuklarımız ile birlikte büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlayacağız” diye konuştu

Editör: TE Bilisim