Çerkezköy Bakış - Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni’nin bu yıl 12.’si düzenlenecek. Sünnet şöleni kapsamında 250 çocuğun sünnetleri Haziran ayında Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılmıştı. Sünnet olan çocuklar için düzenlenecek olan şölenin programı da belirlendi.

26 AĞUSTOS’TA DÜZENLENECEK

Sünnet olan Çocuklar için düzenlenecek olan şölenin programı da belirlendi. 26 Ağustos Cuma günü Eski Belediye Meydanı’nda düzenlenecek olan sünnet şöleni ile ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, şölenin saat 17.30’da sünnet olan çocuklar için okutulacak Mevlid-i Şerif ile başlayacağını söyledi.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ İLE SONA ERECEK

Saat 18.00’da yapılacak toplu fotoğraf çekiminin ardından saat 18.30’da da konvoy düzenleneceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, şölen kapsamında çeşitli konserler de düzenleneceğini belirtti. Saat 20.30’da Serkan Dumlu, saat 21.00’da da Tuğçe Haşimoğlu’nun sahne alacağını ifade eden Mandalı, saat 21.30’da da ilizyonist gösterisi düzenleneceğini söyledi. Saat 22.00’da Kapaklılı sanatçı Gökhan Meneşe’nin vereceği konserin ardından saat 22.30’da sünnet çocuklarına kına yakılacağını, şölenin saat 23.00’da düzenlenecek olan havai fişek gösterileri ile sona ereceğini söyleyen Mandalı tüm vatandaşları sünnet şölenine davet etti.

“ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çocuklara sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydeden Mandalı “Bu ülkede sadece parası olanlar yaşamayacak. İmkanı olmayanların arkasında da belediyemiz olmaya devam edecek. İnşallah Allah bize onların Mürvetlerini de gösterir. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onlar mutlu olursa biz de mutlu oluyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sevinci için, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Editör: TE Bilisim