Çerkezköy Bakış - Ligde en son Ergene Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor 7. haftada Kızılpınarspor’u evinde ağırladı. Çerkezköy1923 Gençlikspor karşılaşmayı 3-2 kazandı. Çerkezgücüspor, Yoncalıya 2 puan kaptırdı. Çukuryurtspor devreyi lider kapattı.
 

GÜZEL OYUN GÜZEL GALİBİYET

Çerkezköy 1923 Gençlikspor evinde, Kızılpınarspor’u ağırladı. Mücadelenin ve çekişmenin dorukta olduğu karşılaşmada toplam 5 gol atıldı. İki takımda birçok gol pozisyonuna girdi. Çerkezköy 1923 oyunun büyük bir bölümüne hakim olan takımdı ve hakimiyet 3 puanı getirdi. Ligde devre arasına gidilirken Çerkezköy 1923 Gençlikspor ligde aldığı 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 11 puana ulaştı. Ligde Büyük Yoncalıspor ve Çerkezgücüspor’da 11 puana sahip diğer takımlar. Kızılpınarspor’un ise 7 puanı bulunuyor.
 

ÇERKEZGÜCÜ 1 PUANA RAZI OLDU

Lig arasına 3 puanla girmek isteyen Çerkezgücüspor istediğine ulaşamadı. Evinde Büyük Yoncalıspor’u ağırlayan Çerkezgücüspor’un iyi oynadığı bölümler ağırlıklı olsa da Büyük Yoncalıspor bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi. Çerkezgücüspor ile Büyük Yoncalıspor arasında oynanan müsabaka 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Çerkezgücü puanını 11’e yükseltti. Büyük Yoncalıspor ligin 11 puanlı bir diğer takımı.
 

ÇUKURYURTSPOR DEVREYİ LİDER KAPATTI

Tekirdağ 1. Amatör C grubunda 7. haftaya lider giren Çukuryurtspor ligin ilk devresini de liderlikle kapattı. Çıktığı 7 maçta da beraberlik veya mağlubiyet görmeyen Çukuryutspor, devrenin kapanış maçında evine lig 2.si Ergene Kırkgöz Gençlikspor’u ağırladı. Lider zorlu geçen bu karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı ve puanını 21 yapıp ligdeki ilk devreyi namağlup lider kapattı. Ergene Kırkgöz Gençlikspor ise 14 puanla 2. sırada kaldı.

Editör: TE Bilisim