Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çerkezköy Merkez Müdürü Turan Mutlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde toplam 88 bin 341 sigortalıya hizmet verdiklerini ifade etti.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu yıl ise 10. yıl teması ile kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çerkezköy Merkez Müdürü Turan Mutlu ve SGK personellerini ağırladı.

SOSYAL GÜVENLİK BİLİNCİ ARTTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR


Ziyarette konuşan Turan Mutlu, Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi olarak, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle etkinlik ve bilgilendirme toplantıları düzenleyerek bölgedeki sosyal güvenlik bilincini arttırmaya çalıştıklarını belirtti. Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi, endüstriyel olarak devamlı bir gelişim gösteren Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde toplam 88 bin 341 sigortalıya hizmet verdiğini ifade eden Mutlu “Bu sigortalıların 69 bin 167'si Çerkezköy'de ikamet ediyor. Kapaklı’da ise 12 bin 951 kayıtlı çalışan bulunuyor. Saray'da toplam 6 bin 223 çalışan yer alıyor” dedi.

KAYITLARI ÇERKEZKÖY’DE GÖZÜKÜYOR


Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi'nin sorumluluk alanlarından Çerkezköy’de 3 bin 804, Kapaklı’da 761 ve Saray’da 787 işyeri bulunduğunu kaydeden Mutlu “Ancak; Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile ilçe statüsüne geçen Kapaklı'da faaliyet gösteren eski işyerlerinden birçoğu, kayıtlarımızda halen Çerkezköy'de gözüküyor” dedi.
Editör: TE Bilisim