Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını atan çocukları hastanede ziyaret etti. Burada Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından karşılanan Akay, daha sonra sünnet olan çocukları odalarında ziyaret ederek, sünnet olan çocuklara ve ailelerine ‘Geçmiş olsun’ temennisinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile 6 yıldır ilçe genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet ettirildiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Son 6 yıldır belediyemize çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar” ifadelerini kullandı.

OPERASYONLAR UZMAN DOKTORLAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Sünnet operasyonlarının uzman doktorlar tarafından, steril ortamda gerçekleştirildiğini belirten Akay, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl belediyemize başvuran toplam 324 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettiriyoruz. Sünnet olan tüm çocuklarımıza çeşitli hediyeler ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz. Ayrıca Ağustos ayı sonunda bu yıl 2.Sini düzenleyeceğimiz Çerkezköy Belediyesi 2. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’nde sünnet olan çocuklarımız için Sünnet Şöleni düzenleyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilisim