Çerkezköy Bakış - 22 Ocak günü Çerkezköy Belediye Başkan adaylığı açıklanan ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosunu açıklamasından bir süre sonra saha çalışmalarına hız veren Süleyman Kozuva, seçimlere 26 gün kala vites arttırdı.
Sabah erken saatlerinden itibaren Cumhur İttifakı temsilcilerinden oluşan AK Parti ve MHP’liler ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Kozuva, dün de Bağlık Mahallesinde ziyaret ziyaretlerde bulundu.
Kozuva, beraberindeki AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Cumhur İttifakının MHP’li meclis üyesi adayı Koray Önsel, meclis üyesi adayı Sait Yazı ve beraberindeki meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kozuva, mahallede karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti ve seçimler için destek istedi.

81 KİLOYA DÜŞTÜ

Ziyareti sırasında bir işyerine giren Kozuva, burada tartıldı. Seçim çalışmalarına 85 kilo ile başlayan Kozuva, tartıldığında 81.4 kilo çıktı. Kozuva, yaklaşık 1 ay içinde 3,5 kilo verdiğini ifade etti.

“SEÇİMDEN ZAFERLE AYRILACAĞIZ”

Seçim çalışmalarını çok yoğun geçtiğini ve vatandaşlardan gelen yoğun ilgiden çok memnun olduğunu belirten Kozuva, “Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olarak ben ve AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarımız her kademesi ile gece-gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızdan çok güzel geri dönüşler alıyorum. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Durmadan, yorulmadan gönül belediyeciliğini Çerkezköy’e ve Büyükşehir’e getirmek için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart günü de seçimden zaferle ayrılacağız.  

PROJELERİMİZ HAZIR

Çerkezköy’ün fabrikalardan dolayı yoğun göç aldığını dikkat çeken Kozuva, “Bizde bu artışı göz önünde bulundurarak projelerimizi hazırladık. Çerkezköy’de sosyal yaşam alanları oldukça kısıtlı. Çocuklarımızın, gençlerimizin vakit geçirebileceği yeni yaşam alanları oluşturacağız. Millet Bahçemizi yapacağız. Çerkezköy’ün her mahallesine özel projelerimiz var. Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimiz
hak ettiği hizmeti inşallah bizim dönemimizde alacak. Projelerimizi önümüzdeki günlerde Çerkezköylü vatandaşlarımıza açıklayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim