Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında 5 kilometrelik Kızılpınar Mahallesi Koca Meşe Piknik ve Mesire Alanı Yolunun soğuk asfalt ile kaplandığı belirtildi.

ALTYAPISINI İLÇE BELEDİYESİ YAPTI

Çalışma ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Millet Caddesi’nden Koca Meşe Piknik Alanı’na giden 5 kilometrelik yolun altyapısının Çerkezköy Belediyesi tarafından  yapıldığını, soğuk asfaltının ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından serildiğini belirtti.

ASFALTI BÜYÜKŞEHİR SERDİ

Millet Caddesi’nden Koca Meşe Piknik Alanı’na giden 5 kilometrelik yola önce balans malzemesi dökerek altyapısını güçlendirdiklerini, ardından mekanik malzeme sererek yolu soğuk asfalta hazır hale getirdiklerini kaydeden Başkan Vahap Akay “Ayrıca 3 noktada yağmur suyu geçiş menfezi yaptık ve mıcır çektikten sonra 5 kilometrelik yolun soğuk asfaltını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığımız serdi” dedi. Akay, katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim