Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakının CHP’li Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Burada kadınlarla bir araya gelen Başkan Akay, 5 yıl boyunca yaptığı ve seçilirse gelecek 5 yılda yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Başkan Akay, daha sonra Veliköy Mahallesi'ne kadınlarla bir araya geldi. Burada da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında konuşan Akay, daha sonra Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Birimi'ne geçerek belediye çalışanlarıyla buluştu.
5 yıllık görev süresi boyunca yapılan hizmetlere katkılarından dolayı tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Akay, "Bundan 5 yıl önce millet izin verdi ve bu kente Belediye Başkanı oldum. Sizlerle birlikte Çerkezköy'e hizmet ettik. 31 Mart'ta Allah izin verir ve bu millet Çerkezköy'ün sana 5 yıl daha ihtiyacı var derse, önümüzdeki dönemde de birlikte çok daha güzel işler yapacağımıza gönülden inanıyorum" diye konuştu.

HUNCA FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

Başkan Akay, Çerkezköy OSB bünyesinde faaliyet gösteren Hunca Kozmetik fabrikasını ziyaret etti. Hunca Kozmetik CIO’su Emre Aydoğmuş ve Fabrika Müdürü Evrim Sevim Cebbar tarafından karşılanan Belediye Başkanı Vahap Akay, öğle yemeğini Hunca Kozmetik çalışanları ile birlikte yedi. İşçilerle sohbet eden Başkan Akay, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yemeğin ardından fabrikanın üretim tesislerini gezen Vahap Akay, samimi ve güler yüzlü karşılamalarından dolayı fabrika yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti. Ziyaret sonunda Hunca Kozmetik Fabrika Müdürü Evrim Sevim Cebbar tarafından Belediye Başkanı Vahap Akay'a günün anısına hediye verildi.

Editör: TE Bilisim