Türk Kızılayı Çorlu  Kan Bağışı Merkezince haftasonu Çerkezköy Belediye meydanında kan bağışı toplandı. Çerkezköy’lü vatandaşların büyük duyarlılık gösterdiği kan toplama etkinliğinde 54 ünite kan toplandı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy’lü vatandaşlar Belediye Meydanına kan bağışında bulundular.

LÖSEMİ HASTALARI İÇİN AYRICA BAĞIŞ ALINIYOR

Çorlu Kan Merkezinin Çerkezköy Belediye Meydanında yaptığı kan bağışı toplama etkinliği cumartesi günü 10:00’da başladı. Yetkililer kan bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Normal kan bağışının yanında Lösemi hastaları için toplanan Aferiz bağışıda Çorlu’da ki merkezlerinde yapılmaktadır. Aferiz bağışında bulunmak isteyenler Çorlu Merkezimize başvurabilirler.” açıklamasında bulundular.



54 ÜNİTE KAN TOPLANDI

Ayrıca Belediye Meydanında yapılan kan bağışında ise toplam 54 ünite kan toplanıldığını da ifade eden yetkililer, “Büyük duyarlılık gösteren Çerkezköy halkına teşekkür ediyoruz. Kan ihtiyacı olan Türkiye’de sayısı belli olmayan hastalarımız var. Hayat kurtarmak sosyal sorumluluk çatısı altındaki en büyük sorumluluklarımızın başında geliyor. Unutulmamalı ki bir gün bizim de verilecek bir ünite kana ihtiyacımız olabilir.” dediler.

Editör: TE Bilisim