Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde nöbetçi poliklinik hizmeti başladı. Buna göre Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde haftanın 7 günü 24 saat esasına göre poliklinik hizmeti verilecek.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Ağız Diş Sağlığı Hastanesi’nde ve merkezlerinde sağlık hizmetlerinde yenilikler sürüyor.

7/24 HİZMET VERİLECEK


Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde mesai saatleri dışında 7 gün 24 saat ağız ve diş sağlığı hizmeti verilecek. Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı
Merkezi’nde 08.00-17.00 saatleri klinik ve poliklinik hizmetleri, 17.00-20.00 saatleri arasında ise mesai dışı poliklinik hizmetleri veriliyordu.

“ÇEVRE İLLERE SEVK EDİLMEYECEK”


Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Ağız Diş Sağlığı merkezlerinde 7 gün 24 saat esasına göre ağız ve diş sağlığı hizmeti verileceği belirtilerek “Etkin, yerinde, konforlu ve modern sağlık hizmeti sunumunun yanında ayrıca ağız ve diş sağlığı alanında Trakya’da tek olma özelliği taşıyan hastaneye sahip olmamız, hastanemizde bulunan ameliyathanemiz sayesinde çene cerrahlarımız tarafından işlemler yapılabilmektedir. Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Ağız ve Diş Çene Cerrahisi Uzmanı, Periodontoloji, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi uzmanları görev yapmaktadır. Vatandaşlarımız artık implant uygulamaları için çevre illere ya da özele sevk edilmeyecektir.” denildi.

“ÇOCUK POLİKLİNİĞİ AÇILDI”


Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde başlatılan uygulamalardan birinin de implant işlemleri olduğunu kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hastanemizde 0-14 yaş grubu çocukların süt ve daimi dişlerinin sağlığını korumayı ve oluşan diş hastalıklarını tedavinin gerçekleştirilmesi için Pedodonti (Çocuk) Polikliniği açılmıştır. Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde 24 saat röntgen hizmeti verilmekte olup ileri düzey görüntüleme hizmetlerinin sağlanması çalışmaları devam etmektedir. Ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde artık dışarı hasta gönderen değil dışarıdan hasta kabul eden bir İl olmak için hizmet kalitemizi ileriye taşımaktayız.”
Editör: TE Bilisim