49 yaşındaki Yeter Beyret ve 59 yaşındaki Sami Örs’nün çocuk ve torunları da bu ana tanıklık etti.

Çerkezköy Bakış -
7 çocuk ve 15 toruna sahip olan 49 yaşındaki Yeter Beyret ile 59 yaşındaki Sami Örs çiftinin nikahı 18 yıl sonra 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kıyıldı. Çerkezköy Kent Konseyi’nde kıyılan nikahın şahitliğini ise Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman ile Müdür Yardımcısı Güllü Kazak yaptı.

“KISMET BUGÜNEYMİŞ”

1991 yılında Silivri’den Çerkezköy’e taşınan Sami Örs, “Biz 18 yıldır evliyiz. 7 çocuğum ve 15 de torunum var. Çevremizde resmi nikah kıydıran çok kimse olmadığından dolayı biz de kıydırmadık. Kısmet bugüneymiş.” diye konuştu. Yeter Beyret ise, geçte olsa nikah kıyıldığı için mutlu olduğunu söyledi.



VESİLE OLDULAR

Çiftin nikah şahitliğini yapan Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman ise, damat Sami Örs’ü uzun yıllardır tanıdığını belirterek “Sami günü birlik işlerde çalışıyordu. Çalışkanlığıyla kendini sevdirdi. Bizler de işe girmesine vesile olduk. Çocuklarına da okuma yazma öğretip meslek edindirmeye çalışıyoruz. Aile fertlerinin kendi ayakları üzerinde yaşamlarını sürdürmelerini istiyoruz. Yeter ve Sami çiftimizin de bu anlamlı günde nikahlarının kıyılmasa vesile olduk. Kendilerine uzun yıllar mutluluklar diliyoruz.” diye konuştu.
Yeter ve Sami çifti kıyılan nikahın ardından çocukları ve torunları ile birlikte kutlama yemeğine gittiler.

14 NİKAH KIYILDI

Öte yandan, Çerkezköy Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Gününde, 14 çiftin nikah kıydırdığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim