Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerince başlatılan sıcak asfalt serim çalışması sürüyor.
Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Emir, Subaşı, Çaltı, Moral, Çisem, Mavi ve Tabiat Sokaklar ile Fevzipaşa Mahallesi Günaylar Sokak’ta sıcak asfalt serim çalışmalarının tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fevzipaşa Mahallemizde bulunan Günaylar Sokak’ta 6 bin 424, Cumhuriyet Mahallemizde bulunan Emir Sokak’ta 3 bin 250, Subaşı Sokak’ta 1.400, Çaltı Sokak’ta 1450, Moral Sokak’ta 1001, Çisem Sokak’ta 600, Mavi Sokak’ta 590 ve Tabiat Sokak’ta 540 metrekarelik yol ağımızı sıcak asfalt ile kapladık” dedi.

SIRADA GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLESİ VAR

Sıcak asfalt serim çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Akay, “Cumhuriyet Mahallemiz ve Fevzipaşa Mahallemizdeki sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde tespit ettiğimiz toplam 18 sokağımızda 26 bin 944 metrekarelik bir yol ağımızı daha sıcak asfalt ile kaplayacağız. Böylece yaklaşık 3 aydır sürdürdüğümüz sıcak asfalt serim çalışmalarımızı bu yıl için tamamlayacağız. Haziran ayından bugüne kadar toplam 85 cadde ve sokağımızda sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladık. Kalan 34 cadde ve sokağımızdaki sıcak asfalt serim çalışmalarını Eylül ayı içerisinde tamamlayacağız. Çalışmalar tamamlandığı zaman toplam 119 cadde ve sokağımızda bulunan 222 bin 726 metrekarelik yol ağımızın sıcak asfalt kaplamasını tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim