Çerkezköy Bakış - İplik ve örme kumaş üretim faaliyetlerine devam eden ve birçok Dünya ülkesine ihracat gerçekleştiren ABA Tekstil yönetimi, pandemi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremediği aile iftarını bu yıl yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Fabrikanın bahçesinde düzenlenen iftara firma sahibi Hüsnü Levent Özalp ile fabrika yönetimi ile çalışanlar ve aileleri olmak üzere yaklaşık 450 kişi katıldı. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı, dualar edildi. Burada kısa bir konuşma yapan ve iftar programına katılan mesai arkadaşlarına ve ailelerine teşekkür eden Özalp, geleneksel iftar programlarına pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verdiklerini söyledi. Özalp, pandeminin bitmesiyle bu yıl da iftar programı düzenlediklerini ve kaynaştıklarını aktardı.

İftarın ardından çeşitli gösteriler düzenlendi. Çocuklara ise hediyeler verildi.

ABA TEKSTİL

Firma hakkında bilgi veren ve 19 yıldır tekstil sektöründe olduklarını belirten Özalp, “2014 yılı itibariyle 26 bin metrekarelik bir alanda open-end vıskon ve vorteks vıskon iplik çekim tesisi, günlük 17 ton iplik üretimi ve 20 ton kumaş üretim kapasitesiyle, iplik ve örme kumaş üretim faaliyetlerine devam etmektedir. Kumaşlarımız ağırlıklı olarak Avrupa’ya ihracat yapan konfeksiyon firmalarına satılmakta olup ayrıca Avrupa ve Balkanlar’ın çeşitli ülkelerine, Rusya ve Orta Doğu’ya ihracat yapılmaktadır.” dedi.

Editör: TE Bilisim