Çerkezkköy Bakış - Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde kurs eğitimi veren Açı Özel Öğretim Kursu, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Açı Özel Öğretim Kursu kurucuları Mustafa Dursun ve Yasemin Çokor yaptıkları yazılı açıklamada, “Son yıllarda Çerkezköy ilçemizin üniversiteye hazırlıkta parlayan yıldızı olan ve birçok genci hayallerine kavuşturarak başarılarıyla göz dolduran eğitim kurumu Açı Özel Öğretim Kursu, yeni dönemde de bölgenin en güçlü kadrosuyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında kadroda yer alacak olan tecrübeli Matematik Öğretmeni Latif Yaldıran ve Edebiyat Öğretmeni Merlin Mutlu ile yeni ders yılına güçlü bir başlangıç yapacak. Ayrıca 20 yıllık rehberlik tecrübesiyle kurumun önemli isimlerinden olan Türker Küçükkısa’nın yanı sıra Matematik Öğretmenleri Ahmet Çalışkan, Cem Sancak, Hülya Buksur Köleli ve Edebiyat Öğretmeni Murat Özen ile de eğitim devam edecek.

Kısa zamanda öğrenci ve velilerimizin güvenini ve memnuniyetini kazanmış bir kurum olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni dönemde de güçlü kadromuz ve yeni katılan tecrübeli öğretmenlerimizle birlikte daha da yüksek başarılar elde edeceğimiz bir eğitim-öğretim dönemine başlayacağız.

17 Ağustos 2020 de eğitime başlayacak olan Özel Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu, hayallerine kavuşmak isteyen öğrencilerini bekliyor. Kurs ayrıca 17-22 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz tanıtım derslerini gerçekleştirecek olup sınırlı kontenjanla öğrenci alımına başlamıştır.” ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilisim