Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu, kurumlarında eğitim gören 84 öğrencinin, tıptan, mühendisliğe farklı üniversitelerinin programlarına yerleştiğini açıkladı.
Öğrencileri tebrik eden ve üniversite hayatlarına başarılar dileyen Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu Kurucuları Mustafa Dursun, üniversiteye yerleşen öğrencilerin isimlerini “Gurur Tablomuz” diyerek paylaştı.
Dursun, “2021 YKS sonuçlarına göre öğrencilerimizin elde etmiş olduğu başarılar kendilerini ve ailelerini olduğu kadar bizleri de mutlu etmiştir. Her bir öğrencimizin kazandıkları Tıp Fakülteleri, Hukuk Fakülteleri, Mimarlık Fakülteleri ve Mühendislik Fakülteleri başta olmak üzere öğrencilerimize ülkemizin saygın üniversitelerine girebilme başarısında bir nebze olsun katkıda bulunmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Kurumumuz eğitmenlerine ve başarılı öğrencilerimize bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Dursun, “Kazandıkları okullarda ve bölümlerinde de pek çok başarıya imza atacaklarına inandığımız geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Editör: TE Bilisim