Çerkezköy Bakış - Pandemi süresince zor günler geçiren Çerkezköylü vatandaşlar, belediye tarafından düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri ile bir nebze olsun rahat bir nefes alarak, keyifli vakit geçirme imkanı bulacaklar.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE CUMA AKŞAMI İZLENEBİLECEK

Çerkezköy Belediyesi tarafından 24 ve 25 Temmuz günlerinde Kentpark’ta saat 21.00’da düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri kapsamında ilk olarak Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği ve başrollerini Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiye Aksongor, İrem Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon oynadığı ‘7. Koğuştaki Mucize’ adlı film Çerkezköy halkı ile buluşacak.

İKİNCİ FİLM AİLE ARASINDA SİNEMASEVERLER İLE BULUŞACAK

25 Temmuz Cumartesi günü ise yine Kentpark’ta saat 21.00’da Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerini Engin günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Su Kutlu ve Ayta Sözeri’nin oynadığı ‘Aile Arasında’ adlı Türk filmi yine sinemaseverler ile buluşacak. 

SOSYAL MESAFE UYARISI

Çerkezköy Belediyesi tarafından 24 Temmuz Cuma ve 25 Temmuz Cumartesi akşamı Kentpark’ta düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günlerine tüm sinemaseverlerin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sosyal mesafe kurallarına uyarak yapacağımız Açık Hava Sinema Günlerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.

Editör: TE Bilisim