Çerkezköy Bakış- İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği genelge kapsamında bu hafta sonu da belirli saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması devam edecek.

BU SAATALERDE KISITLAMA OLACAK

Bu kapsamda kısıtlama, 28 Kasım cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve pazar sabahı (29 Kasım 2020) saat 10.00'a kadar devam edecek. Pazar günü ise saat 20.00'de de tekrar uygulanmaya başlayacak olan kısıtlama pazartesi sabah saat 05.00'te sona erecek.
Çerkezköy İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Tarım Müdürü Murat Öner, Serbest Hekim Nurtekin Erol, Serbest Eczacı Necdet Çabuk’un katılımı ile toplandı. Toplantıda koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince Çerkezköy’de açık olan akaryakıt istasyonları ve lastik tamircileri belirlendi.

İŞTE AÇIK OLACAK YERLER

Alınan karar kapsamında Namık Kemal Bulvarı’ndaki Shell, Cengiz Topel Caddesi’ndeki Petrol Ofisi, İstanbul Yolu Üzerindeki BP, Kapaklı yolu üzerindeki Total akaryakıt istasyonları kısıtlama süresince açık olacak. Aynı şekilde Öztrak Caddesindeki Çerkezli Oto Tamir Bakım ile Fatih Mahallesi Hükümet Caddesindeki Eren Oto Lastik de açık kalacak. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan kişiler ihtiyaç halinde bu işletmelere gidebilecek.
 

           

Editör: TE Bilisim