Çerkezköy Bakış - Belirlenen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyarette bulunan Aksu, kimseye kırmadan, demokratik bir ortamda seçim sürecinin geçilmesine vurgu yaptı.

SEÇİM TARİHİ BELLİ DEĞİL
2018’in ilk altı aynın seçim süreci olduğunu söyleyen Bozdağ ise,“Seçim tarihi net olarak belli değil. Bunu biz belirlemiyoruz. Bakanlıktan belirlenen tarihe göre yapıyoruz. Ne zaman yazı gelirse ona göre tarihi biz de açıklarız. Ben 1989 yılından beri seçimlerin içerisindeyim. Gençlerin bu işe aday olmaları da güzel. Eğer sizler bu işi yapmazsanız lüzumsuz insanlar gelir buraya.” diye söyledi. Şuan Çerkezköy’deki esnafların durumuna da değinen Bozdağ, “Bayramdan sonra işlerde bir durgunluk oldu. 2018’in 2017’den daha zor geçeceğini düşünüyorum. İnşallah ben yanılırım” dedi.

“İKİ YILDIR HAZIRLANIYORUZ”
Esnaflığı sevdiğinin ve dededen gelerek 150 yıldır esnaflık kültürünün kendilerine öğretildiğini ifade eden Aksu, “Biz esnaflığı seviyoruz. Yıllardır da bu işlerin içerisindeyiz. Herkes bizim müşterimiz niyetimiz kimseyi kırmadan karalamadan bir seçim süreci geçirmek. İki yıldır da seçimlere hazırlanıyoruz. Biz bunun için de ilk olarak başkanımızı ziyarete geldik. Demokratik bir şekilde güzel bir seçim süreci geçirelim. Herkese de bu seçim sürecinde başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozdağ, Aksu ve yönetimine teşekkür etti.



 

Editör: TE Bilisim