Haber: Uğur ARSLAN
Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Kapaklıspor’u net bir skorla geçti.
İLK 11’LER
Kapaklı Stadın’da saat 13.00’da başlayan mücadeleye ev sahibi Kapaklıspor sahaya Semih, Tolga Aşçı, Semih Çelik, Hüseyin, Tuna, Çağatay, Serdar, Eray, İbrahim, Gökay ve Gençağa 11’i ile çıktı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise Sedat Çolak, Doğukan, Mücahit, İsmail İnan, Nail, Selçuk, Metin, Ali Rıza, Hakan Tice ve Deniz Sert 11’i ile çıktı.
1911 ETKİLİ BAŞLADI
Mücadelenin başlama düdüğü ile beraber temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor mücadeleye etkili başladı. Orta alanda Selçuk ile topa sahip olan 1911 Çerkezköyspor, kanatlarda Ali Rıza ve Metin ile de pozisyon aradı. Mücadelede dakikalar 10’u gösterdiğinde temsilcimiz Kapaklıspor ceza alanı önünde pozisyon buldu. Hakan’ın pası savunmadan sekip Metin’in önünde kaldı. Metin’in zayıf şutu savunmaya da çarparak Semih’te kaldı. Bu pozisyonun ardından hızlı hücuma kalkan Kapaklıspor da Serdar’ın sağ çaprazdan orta şut karışımı vuruşu üst ağlarda kaldı.



HAKEMİN YANLIŞ KARARI ÇILDIRTTI
Geçtiğimiz hafta Saray Belediyespor maçında hakemin yanlış kararları sonucunda puan kaybeden temsilcimiz, bu haftada hakemin yanlış kararlarından nasibini aldı. Dakikalar 27’yi gösterdiğinde sol kanattan kullanılan serbest vuruşa yükselen Ali Rıza’nın kafa şutu filelerle buluştu fakat hakem ofsayt gerekçesi ile golü saymadı. O sırada kayıtta olan kameralarımız pozisyonun ofsayt olmadığını görüntüledi. Oyuncuların itirazları sonucunda Deniz Sert hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.
SEDAT’TAN HARİKA KURTATIŞ
Mücadelede dakikalar 31’i gösterdiğinde Kapaklıspor’da Gökay’ın ortasına yükselen Serdar’ın kafa şutunu kaleci Sedat nefis bir kurtarışla çıkardı. Bu pozisyonun ardından 1911 Çerkezköyspor kalesine yüklenen Kapaklıspor Sedat Çolak’ı geçemedi.



ALİ RIZA HATAYI AFFETMEDİ
Karşılaşmanın 34. Dakikasında 1911 Çerkezköyspor aradığı golü, Kapaklıspor kalecisi Semih’in hatası ile buldu. Kaleci Semih’e atılan geri pası sekince araya giren Ali Rıza kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi. Golün ardından temsilcimiz cephesinde büyük sevinç yaşandı.
SEDAT’TAN BİR KURTARIŞ DAHA
Golün ardından beraberlik için yüklenen Kapaklıspor’da İbrahim ceza alanı ön çizgisinde topla buluştu. İbrahim’in sert şutunu kaleci Sedat direk dibinde tokatladı. Mücadelenin ilk yarısının son bölümlerinde başka gol olmayınca ilk yarı 0-1 sona erdi.
KARŞILIKLI POZİSYONLAR
Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda gol için pozisyon aradı. Özellikle Kapaklıspor ilk yarıya oranla daha etkili pozisyonlar bulurken, temsilcimiz önde olmanın avantajı ile kontra ataklarla pozisyon aradı.



YİNE SEDAT SAHNEDE
Kapaklıspor dakika 58’de kazandığı köşe vuruşunda etkili oldu. Açılan ortada topa sahip olan Cem’in sert şutunu, maçın yıldızı Sedat Çolak çıkardı.
Bu pozisyonun ardından gelişen bir diğer Kapaklıspor atağında Çağatay’ın sert şutu yine kaleci Sedat’ta kaldı.
MİÇİ 2 OLSUN İSTEDİ
Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un hücum hattında etkili olan Deniz Sert, akıl dolu takipçiliği ile takımının ikinci golüne imza attı. Ali Rıza’nın getirdiği topu takip eden Deniz, önce rakibini geçti ve çapraz pozisyonda attığı nefis şut Kapaklıspor ağları ile buluştu.



MAÇ SONA ERDİ
2. golün ardından oyunu rölantiye alan temsilcimiz iyi savunma yaparak Kapaklıspor’a gol şansı vermezken, yakaladığı kontra ataklarla farkı açmak için Kapaklıspor kalesini yokladı fakat  maçın 90 dakikası 0-2’lık skorla tamamlandı.
BÜYÜK SEVİNÇ
Maçın bitiş düdüğü ile beraber 1911 Çerkezköyspor’lu oyuncular taraftarı ile galibiyet coşkusunu yaşarken, Kapaklıspor’lu taraftarların kötü tezahüratları maç gözlemcisi tarafından not alındı.
Maçın ardından konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, aldıkları galibiyetin önemli olduğunu kaydederek, bu sezon her şeye rağmen şampiyon olacaklarını vurguladı.
















Editör: TE Bilisim