Çerkezköy Bakış - Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümü ve tüm şehitlerimiz için Osmanlı Camii’nde mevlit okutuldu. Mevlide AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ile AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Karaca, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Mevlid-i Şerifin ardından dualar edildi ve vatandaşlara lokum dağıtıldı.

“SAYGI, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ”

Mevlidin ardından bir açıklama yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol,  “Ülkemizin gençleri olarak bize düşen en büyük görev Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet olarak bıraktığı ülkemize sahip çıkmak ve onu ilelebet korumaktır. Ülkemizin içinden geçtiği şu kritik dönemde, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkıyoruz. Bugün de ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu ülke için toprağa düşmüş binlerce şehidimizin anısına mevlid okuttuk. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, kurulduğu günden bu güne özgürlük ve bağımsızlığımız için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi ve fedakar gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da, yapılan program için gençlik kollarına teşekkür ederek, “Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz. Programı düzenleyen tüm AK gençlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim