Çerkezköy Bakış - Ramazan Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları, bakım merkezinde kalan yaşlıları ve hastaları ziyaret ederek moral verdi. Engelli ve yaşlıları tek tek ziyaret ederek yakından ilgilenen, sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Haluk Demir ve yönetimi, engelli ve yaşlıların Ramazan Bayramların da tebrik etti. Gençlerin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Trakya Bakım Merkezi’nde kalan Kamil Turan “Bizler için sağlıktan sonraki en önemli şey hatırlanmak. İyi ki geldiniz. Gençliğinizin kıymetini bilin.” dedi.

 

Trakya Bakım Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tarak ile de görüşen AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Haluk Demir ve yönetimi bakım merkezi hakkında Tarak’tan bilgi aldı.
AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Haluk Demir “Gençlik Kolları yönetimimiz ile birlikte yaptığımız ziyaretimizde engelli ve yaşlılarımızın bayramlarını tebrik ettik. Sorunlarını, taleplerini dinledik. Engellilerimizin bir nebze olsun yüzlerini güldürmek, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik.” dedi.

Editör: TE Bilisim