Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Çetintaş, “3 Kasım 2002 tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası, demokratik tarihimizde bir milat olmuştur. Koalisyon dönemlerine, istikrarsızlığa, güvensizliğe, milletimiz son vermiş, “Yeter! Söz milletindir” diyerek, genç, dinamik, heyecanlı, coşkulu bir kadroyu işbaşına getirmiştir. Yüce milletimiz, 3 Kasım 2002 seçimleriyle, çözüm üretemeyen siyaset tarzına son vermiş, Türkiye’nin potansiyelini ve dünyadaki değişimi fark edemeyen, dünya ve Türkiye gerçeklerinin gerisinde kalan siyaset anlayışını meclisin dışında bırakmıştır. Milletimiz artık biliyor ve görüyor ki, Türkiye’nin itibarı yükselmiştir. Türkiye, güçlü demokrasisi ve güçlü ekonomisiyle, hak ettiği, arzuladığı, özlemini çektiği seviyelere ulaşmaktadır.

AK Parti, 19 yıl boyunca milletimizin emanetini yere düşürmedi, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle bundan sonra da bu çalışma azmi ve başarılarıyla nice zaferleri hep birlikte kutlamayı diliyorum. Sevdamız millet davamız memleket.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim