Çerkezköy Bakış- AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramının ilk günü ilçe binasında bayramlaştı. Bayramlaşma programına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Adayı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve çok sayıda partili katıldı.
“İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Kurban Bayramı münasebetiyle ilçe teşkilatında program düzenledi. Teşkilata bayramlaşmak için gelen vatandaşlarla tek tek bayramlaşan İlçe Başkanı Ümit Kök, yaptığı açıklamada, “Bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz. Milletimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibelerimizin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız istisnai günlerdir. Bayramımızın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ederim. Bu düşünceler ile başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere bütün hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, bayramın insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum.” dedi.


Programa 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva da katıldı. Kozuva da burada partililerle bir süre sohbet etti.  

Editör: TE Bilisim